+49 (0)7332 8286

Mo-Fr 8.30a. - 16p

Calls from the German landline at local rates. Prices from the mobile network may differ.

service@kela.de

Shopping Cart
Your shopping cart is currently empty.
View shopping cart

Free shipping to Germany and Austria from € 40 order value +++ fast delivery +++ free returns


Kochen und Braten – FAQs, Kundenfragen zu Auflaufformen

 

Auflaufformen


Wie sollte eine Auflaufform eingefettet werden?

Das Einfetten ist vor allem beim Backen wichtig. Doch generell und vor allem für Aufläufe mit wenig Flüssigkeit ist es ratsam, die Auflaufform einzufetten. Zum Einfetten ist weiche Butter perfekt geeignet. Die komplette Form bis knapp unter den Rand mit einem Pinsel oder einem Stück Butterbrotpapier einfetten. Auch Öl oder Margarine kann verwendet werden. Das Einfetten verhindert das Ankleben der Zutaten an den Rand der Auflaufform, so dass sich nach der Garzeit schöne Stück entnehmen lassen.

Eine große Auswahl und umfangreiche Informationen finden Sie in der Kategorie Auflaufformen.

Kochen und Braten mit Freude.

 

 

Menu
The menu is being loaded...
We use cookies to analyse the functionality and content of the website. Cookies are also used to serve personalised ads. We share information about your use of our website with our advertising, analytics and social media partners where you have consented to this. Our partners may combine this information with other data that you have provided to them or that they have collected in the course of your use of the services. All information about cookies can be found here. Naturally, you may revoke this consent here at any time with effect for the future.