+49 (0)7332 8286

Mo-Fr 8.30a. - 16p

Calls from the German landline at local rates. Prices from the mobile network may differ.

service@kela.de

Shopping Cart
Your shopping cart is currently empty.
View shopping cart

From 39€ order value we deliver free of shipping costs to Germany +++ Welcome to kela!

Gerollte Flädle mit Räucherlachsfüllung | KELA Blog


Rezept Gerollte Flädle mit Räucherlachsfüllung

Gerollte Flädle mit Räucherlachsfüllung

Küchen-Team

Flädle sind die schwäbischen Pfannkuchen und werden häufig als Einlage für Suppen und Brühen verwendet. Wir verfeinern die ausgebackenen Pfannkuchen mit einer leckeren Lachsfüllung. Dieses einfache Gericht eignet sich sowohl als Vor- als auch zur Hauptspeise. Werden die Lachsrollen als Hauptmahlzeit serviert, dann kann den Gästen noch frisches Baguette dazu gereicht werden. 

 

Zutaten (4 Personen)

Flädle (ca. 4 – 5 Stück)

100 g Milch
80 g Mehl
2 Eier
1 Prise Salz
1 TL frisch gehackte Blattpetersilie

Räucherlachsfüllung

320 g Räucherlachsscheiben
5 EL gehackte frische Kräuter: Dill, Blattpetersilie, Kerbel
5 EL Frischkäse
Salz

Gemüse-Ei-Sahne

300 ml Sahne
3 Eier
Salz, Pfeffer, Muskatnuss
frischer Schnittlauch
100 g Junglauch in Streifen geschnitten
100 g Karotten in Streifen geschnitten
2 cl Pernod

 

Menu
The menu is being loaded...
We use cookies to analyse the functionality and content of the website. Cookies are also used to serve personalised ads. We share information about your use of our website with our advertising, analytics and social media partners where you have consented to this. Our partners may combine this information with other data that you have provided to them or that they have collected in the course of your use of the services. All information about cookies can be found here. Naturally, you may revoke this consent here at any time with effect for the future.